Kalamarkkinat



GSC

TMT




Mitä on eettinen ruoka? -paneeli

36. Yliopiston päärakennus, sali C4, lauantaina 17:30
Syömään! - teema

Teemapaneelissa Mitä on eettinen ruoka? keskustellaan ruoan tuotannon ja kulutuksen arvovalintakysymyksistä. Keskustelussa pohditaan
mm. mikä tekee ruoasta eettistä, kuka päättää ruoan eettisyydestä - ja onko eettistä ruokaa ylipäänsä olemassa? Paneelissa avataan aihetta asiantuntijavoimin ja illan aikana kuullaan puheenvuoroja niin ruoan tuottajan kuin kuluttajankin näkökulmasta.

Paneelissa mukana kansanedustaja/maatalousyrittäjä Anne Kalmari, Jyväskylän yliopiston tutkija Maria Pecoraro, Keski-Suomen Marttojen toiminnanjohtaja Kati-Erika Timperi, Ekokauppa Ekolon tiedottaja Noora Kaunisto ja Ruokaa läheltä -hankkeen koordinaattori Anna Sarkkinen. Puheenjohtaja toimittaja Liisa Sundberg.